Retourbeleid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen via de webshop, voor aankopen in onze winkels zijn andere voorwaarden van toepassing. Vraag naar de voorwaarden in de winkels.

Ruil- en retourvoorwaarden

Na ontvangst van uw bestelling lmen

eft u 14 dagen de tijd om te beslissen of u tevreden bent met uw bestelling. Binnen deze periode kunt u uw bestelling ruilen of retourneren. De door u gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongedragen geretourneerd te worden.

Retourtermijn

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.
Redt u dit onverhoopt niet? Stuur dan een email naar [email protected] Wanneer wij uw bestelling zonder opgave van reden te laat ontvangen, zullen wij deze aan u retourneren.

Ruilen en retourneren in de winkel

Het is mogelijk om uw artikel te ruilen of retourneren in onze winkel.
Ruilen en retourneren per koerier.

U kunt uw order retourneren naar;
Live Love Sparkle
Grotestraat 207
5141 JS Waalwijk
Nederland

Retourformulier

Bij uw bestelling ontvangt u een retourformulier. Het retourformulier dient u geheel ingevuld bij uw bestelling toe te voegen zodat wij deze zo spoedig mogelijk na ontvangst kunnen afhandelen.

Klacht over artikel

Wanneer u een klacht of een defect artikel heeft ontvangen, verzoeken wij om contact met ons op te nemen via [email protected] Na uitleg van de klacht zullen wij u adviseren hoe het probleem zo spoedig mogelijk verholpen kan worden.

Terugbetaling

Wanneer wij uw bestelling retour hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wij aangeven uw bestelling te hebben ontvangen. Aan de hand van uw betaalmethode zullen wij de betaling zo spoedig mogelijk retourneren. Wij streven er naar om iDeal betalingen binnen 5 werkdagen op uw bankrekening te retourneren.

Kosten retourzending

De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.